SharePoint
Feedback by UserVoice

IT Bear

My feedback

  1. 63 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    4 comments  ·  Sites and Collaboration » General  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    IT Bear commented  · 

    I have been following this for almost 2 year but I think I found a potential solution:
    First: frequent site is somehow tied to Office Graph and Delve. So you need to disable Office graph in SharePoint admin center -> Setting, select "Don't allow access to Office Graph."
    Then open your Delve, go to setting -> Feature setting, disable document tracking.
    Finally, go to SharePoint main page (where the frequent site is listed), go to Site settings -> Search -> Search and offline availability. click "Reindex site" to trigger a site crawl.
    Log out and wait for 1 hour, log back in, and Voila!! frequent site is empty.
    I have tried on my account and it works.

  2. 115 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    9 comments  ·  Sites and Collaboration » Sites Management  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    IT Bear commented  · 

    I have been following this for almost 2 year but I think I found a potential solution:

    First: frequent site is somehow tied to Office Graph and Delve. So you need to disable Office graph in SharePoint admin center -> Setting, select "Don't allow access to Office Graph."

    Then open your Delve, go to setting -> Feature setting, disable document tracking.

    Finally, go to SharePoint main page (where the frequent site is listed), go to Site settings -> Search -> Search and offline availability. click "Reindex site" to trigger a site crawl.

    Log out and wait for 1 hour, log back in, and Voila!! frequent site is empty.

    I have tried on my account and it works.

  3. 23 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    6 comments  ·  Sites and Collaboration » General  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    IT Bear commented  · 

    I have been following this for almost 2 year but I think I found a potential solution:

    First: frequent site is somehow tied to Office Graph and Delve. So you need to disable Office graph in SharePoint admin center -> Setting, select "Don't allow access to Office Graph."

    Then open your Delve, go to setting -> Feature setting, disable document tracking.

    Finally, go to SharePoint main page (where the frequent site is listed), go to Site settings -> Search -> Search and offline availability. click "Reindex site" to trigger a site crawl.

    Log out and wait for 1 hour, log back in, and Voila!! frequent site is empty.

    I have tried on my account and it works.

  4. 680 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    thinking about it  ·  113 comments  ·  Sites and Collaboration » General  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    IT Bear commented  · 

    I have been following this for almost 2 year but I think I found a potential solution:

    First: frequent site is somehow tied to Office Graph and Delve. So you need to disable Office graph in SharePoint admin center -> Setting, select "Don't allow access to Office Graph."

    Then open your Delve, go to setting -> Feature setting, disable document tracking.

    Finally, go to SharePoint main page (where the frequent site is listed), go to Site settings -> Search -> Search and offline availability. click "Reindex site" to trigger a site crawl.

    Log out and wait for 1 hour, log back in, and Voila!! frequent site is empty.

    I have tried on my account and it works.

Feedback and Knowledge Base